Lystrup Nordsjö Idé & Design

Meny

Tapet soverom

Hva med tapet på soverommet? I følge amerikanske forskere bør vi sove mellom 7 og 9 timer hver natt men for svært mange av oss er det nok dessverre ikke alltid det skjer. Vil du gjerne unngå å våkne midt på natten, eller sovne fortere? Da gjelder det å ha et ordentlig godt sovemiljø på soverommet!

Nederst ser noen tapetdesign vi anbefaler for å skape akkurat den huleeffekten.

Hvordan få hotellfølelsen på soverommet

1. Bruk hotellputer for et eksklusivt uttrykk
Hva er vel bedre enn å synke ned i store, myke puter? Hotellputene gir god støtte til ryggen, samtidig som de er fine for øyet. Se de lekre bildene fra Halvor Bakkes kolleksjon Bed time story med Nordic Form.

2. Gjør soverommet lunt med et sengeteppe
Bruk sengeteppet til å friske opp soverommet i fine, behagelige farger. Match gjerne med hotellputene!

3. Puter, puter, puter!
For å skape det eksklusive helhetsinntrykket som hotellrom skal gi, trengs flere puter, gjerne i ulike farger og materialer.

4. Grønne planter
Planter gir liv til soverommet! Bruk gjerne store grønne planter, eller mindre dekorative planter og blomster. Vi samarbeider med Mester Grønn og se deres siste trender i grønne planter her!

5. Pynt med en miks av dekor
Velg dine favoritt-pyntegjenstander og bruk ulike materialer som glass, stein og metall. Gulldetaljer gir et hint av luksus på soverommet. 

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon