Pensel lang vinklet Ultimate ute 100 mm

Artikkel nr

Produktinformasjon


Skal du male huset? Ultimate utepensel er Jordans raskeste pensel noensinne. Den vinklede langpenselen gir deg ekstra rekkevidde og gjør at du enklere kommer til på vanskelige steder.

  • Jordans raskeste utendørspensel noensinne
  • Optimalt resultat
  • Slitesterk bust
  • Ekstra langt skaft
  • Slipper ikke bust

Det vinklede skaftet skåner håndledd, og gjør malerjobben mindre anstrengende. Dette er en stor fordel når det er store flater som skal males. Den unike bustsammensetningen har et meget høyt malingsopptak som gjør at du kan male større flater per dypp og reduserer dermed tiden du bruker på malejobben. Penselbusten sikrer også at malingen fordeles jevnt på underlaget igjennom hele strøket. Det er et jevnt malingslag som gir huset det den beste beskyttelsen da det minsker risikoen for sprekkdannelse og avflassing.

Penselen kan festes på alle Jordans forlengerskaft. Dette anbefales fordi arbeid med forlengerskaft gir deg langt større rekkevidde, du bruker mindre krefter på jobben og det er skånsomt for rygg og skuldre.

Det følger med en praktisk oppbevaringsboks som beskytter penselen mellom malingsøktene og forhindrer søl. Den kan holde penselen fuktig i opptil 2 uker.