Lystrup Nordsjö Idé & Design

Meny

Åpningstider

Mandag–Fredag
7-17
Lørdag
10–15

Om oss

Hos oss får du kunnskap, kompetense og god service!

Velkommen til Lystrup Nordsjö Idé & Design i Kristiansund. I Verkstedveien på Løkkemyra finner du vår store og moderne butikk, fylt med det meste av det du trenger for å pusse opp hjemme eller på jobben – ute eller inne. Stikk gjerne innom, også hvis du bare trenger å la deg inspirere gjennom de flotte utstillingene i butikken vår.h din familj!

Se vårt store utvalg!

I butikken vår finner du tapet, laminat-, parkett-, og vinylgulv, lister, maling fra Tjæralin og selvfølgelig hele sortimentet fra Nordsjö Maling. Vi har også hobbysaker fra Panduro og eget rammeverksted for innramming av bilder. Trenger du en lift kan vi også skaffe det. Vi kan hjelpe deg med å komme i gang – og så har vi gode parkeringsmuligheter!

Egen maleravdelning

Trenger du fagfolk til oppussing av nytt eller gammelt hus? Vi kan hjelpe deg med ekspertise vår egen håndverksavdeling. Våre erfarne og profesjonelle malere kan bistå med rådgiving og utføring av ethvert maleroppdrag og gulvbelegg.

  • Utleie av lift
  • på vintern tilbyr vi snöbrøyting og sandstrøing.
  • på sommeren tar vi på oss feiing, og har egen feiemaskin.
Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon