Lystrup Nordsjö Idé & Design

Meny

Fargetrender 2021

Alt du trenger å vite om fargetrender 2021 og årets farge fra Nordsjö. Brave Ground er en varm, nøytral farge som setter et sterkt og balanserende preg på ethvert rom. Se hvorfor den er tidsriktig, og finn inspirerende ideer og fargekombinasjoner med andre nyanser for å forvandle ditt hjem.

Hvert år diskuterer fargespesialistene våre og et team av de beste internasjonale designeksperter de siste globale trendene som vil påvirke alle områder i livene våre. Deretter overfører vi innsiktene til én nøkkelfarge som gjenspeiler stemningen for øyeblikket – en nyanse som får innvirkning på hjem verden over.

Det som fremgår av vår trendprognose i år, er at vi alle revurderer hva som virkelig betyr noe i livene våre. Vi sjekker status og finner en ny og positiv vei fremover ved å ha tro på oss selv, samarbeide, bygge på fortiden og planlegge for fremtiden. Det krever mot for å omfavne endring, og hjemmene våre kan bidra til å gi et solid og støttende fundament, samt gi oss muligheten til å være kreative.

Årets farge for 2021 heter Brave Ground – en varm, naturlig tone som skaper muligheter og stabiliserer. Det er også en allsidig nyanse som lar andre farger skinne. Hvordan kan du bruke den til å forvandle hjemmet ditt?

Vi har laget fire brukervennlige fargepaletter, alle sentrert rundt årets farge, slik at du kan uttrykke deg på mange måter og være modig nok til å ta det første skrittet.

Kombiner årets farge 2021 med tidløse toner for å skape en balansert bakgrunn

Skap en avslappet spiseplass ved å kombinere Brave Ground med våre tidløse fargepalett. Denne paletten gir et solid fundament for alle typer interiør – tradisjonelt eller moderne – som fungerer godt med håndverk og naturlige materialer.

Hvilke farger – fargenavn og fargekode?
Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Spiced Honey E4.22.49

Bland varme nyanser i rødt og rosa som skiller seg ut med årets farge 2021 i soverommet

Ha mot til å være individuell ved å kombinere årets farge for 2021, Brave Ground, med de dristige rosa og røde nyansene på den ekspressive paletten. Disse fargene ser flotte ut med moderne interiør, grafiske mønstre og lyse tregulv.

Hvilke farger – fargenavn og fargekode?
Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Rose pergola A5.33.39
Nordsjö Tea dance B8.38.44
Nordsjö Downing street  C5.39.34

Kombiner årets farge 2021 med myke, naturlige fargenyanser for et avslappet og innbydende preg på hjemmekontoret

Kombiner Brave Ground med jordfargene fra den pålitelige fargepaletten for en varm, innbydende følelse. Nyansene er subtile, smarte og fungerer godt med funksjonalistisk interiør og overflater som kobber, marmor og fløyel.

Hvilke farger – fargenavn og fargekode?
Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Almond mousse EN.01.81
Nordsjö Light taupe E0.04 67
Deep Sarcelles F1.04.56

Skap en forbindelse til naturen med våre fargetrender 2021

Mal med fargene fra naturen, gresset og himmelen og fargesett de sammen med jordfargene våre – nyanser av blått og grønt, og balanser dette med årets farge, Brave Ground. Disse fargetonene fungerer utmerket med detaljer i naturlig tre, antikke møbler, keramikk og innendørs planter.

Hvilke farger – fargenavn og fargekode?
Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Approaching storm S2.18.28
Intense Dijon T1.23.25

Fire fargepaletter

Sammen med årets farge ble det lansert fire paletter, alle med Brave Ground som basisfarge. Her føres fargen i veldig ulike retninger, og svarer på forskjellige ønsker og behov for farger. Palettene kan trekkes mot lyst eller mørkt, mer eller mindre farge.

Ekspressive farger

Fremtredende røde og rosa nyanser balansert med myke nøytrale – dette er farger som kan gi liv og vitalitet til våre hjem. Vi kan skape et individuelt utrykk som gir energi, overrasker og reflekterer hvem vi virkelig er.

ROSA
PERGOLA

RED
BLUFF

LAVENDER
MEADOW

TIBET
TAN

CHARMING
COOKIE

TEA
DANCE

DOWNING
STREET

AFRICAN
GLOW

BRAVE
GROUND

BURNING
SKY

Pålitelige farger

Jordtoner fra hele verden. Disse forente nyanser avspeiler oss alle. Varme naturlige grå- og bruntoner, farger som kompletterer hverandre og oppmuntrer til fellesskap, samarbeide og gir hjemmet en følelse av harmoni.

SLATE
BROWN

CHOCOLATE
BAR

BRAVE
GROUND

LIGHT
TAUPE

SILVER
QUILL

CENTURY
BROWN

DEEP
SARCELLES

VINTAGE
COINS

SOFT
SAND

ALMOND
MOUSSE

Tidløse farger

Inspirerende nyanser av gult og oker, sammen med myke naturlige toner, kan hjelpe til å skape en bakgrunn som omfavner både gammalt og nytt. Stimulerende uten å være dominerende gir de positivitet og balanse til et rom.

OCHRE
GOLD

BITTER
CREEK

BRAVE
GROUND

CREAMY
DREAM

LIGHT
SUEDE

SOFT
COPPER

SPICED
HONEY

DEEP
MONTPELLIER

WINTER´S
SILENCE

SPIDER´S
WEB

Jordfarger

Gjennom å gjenspeile tonene fra havet, himmelen og marken vi går på, kobles vi til den naturlige verden rundt oss. Det er enkelt å ta inn denne omverdenen inn i hjemmet med naturlige farger som fungerer naturlig sammen.

INTENSE
DIJON

APPROACHING
STORM

BLUEBERRY
BUD

RESTFUL
SLUMBER

TRANQUIL
DAWN

COBALT
NIGHT

MIDNIGHT
GARDEN

BRAVE
GROUND

BLUEBERRY
MASH

SPIDER´S
WEB

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon