Lystrup Nordsjö Idé & Design

Meny

Hjemme hos OnklP

Hjemme hos OnklP finner du maling og farger fra Nordsjö Idé & Design på veggene og møbler fra Bohus. Pål Tøien, bedre kjent under artistnavnet OnklP, ble kjent som rap-duoen Jaa9 & OnklP på tidlig 2000-tallet. De senere årene har han gjort stor suksess med OnklP & De fjerne slektningene. Nå bor han i en leilighet i på Tøyen i Oslo.

Leiligheten ligger i toppetasjen og har store vinduer i alle rom som gir mye naturlig lys. Vi i Bohus har vært så heldige og fått lov til å pusse opp og innrede hele leiligheten, fra gulv til tak.

LUNT OG BEHAGELIG

Pål Tøien vant P3 prisen i 2017, den aller gjeveste prisen under P3 Gull. Låta «Styggen på ryggen» ble årets låt under Spellemannsprisen i 2014. Suksessen med låta førte blant annet til en deltakelse i TV2-programmet «Hver gang vi møtes». Som frontartist i både rap-duo sammen med Jaa9, og i bandet OnklP & De fjerne slektningene, blir det det mye reising. Med et hektisk turnéliv er det fint å ha et sted å lade batteriene.

Pål Tøien sier han liker å slappe av når han er hjemme. Han ville ha et innbydende hjem, som er mykt og koselig med høyest mulig komfort. Velursofaen fra LOANO i dusty green, er stilren og utrolig komfortabel. Artisten liker å komme hjem og slappe av med Playstation i stua, og da er en myk sofa viktig. Med en stor sofa er det plass til at venner og familie kan samles. De myke putene fra Kathrine Sørland gjør sofaen ekstra behagelig og deilig.

Gulvet som er brukt i hele leiligheten heter Elite XXL design Rockford fra Gerflor.  Den er i kategorien hvitlasert, og formatet på plankene er 217 cm x 24,3 cm.

LA MALING SETTE STEMNINGEN

Vi ville skape et koselig sted hvor fargene og interiøret kunne skape en lun og behagelig stemning. Vi valgte derfor å male taket i hele leiligheten i fargen Signature sort. Det gjorde inntrykket mindre sterilt og mye lunere. Veggene er malt i samme farge i alle rom i leiligheten i fargen Rustikk beige. Fargene er nøytrale og gir et stilrent uttrykk. Ettersom leiligheten ligger i toppetasjen og har store vinduer i alle rom, var det fint å bruke litt farger på vegger og tak.

VIKTIG Å SOVE GODT

På soverommet går samme farge på vegger og tak igjen som i resten av leiligheten. For å få et soverom hvor man kan slappe helt av og få en lun følelse, passet det fint med grå fargetoner. Senga fra Signature Sleeping med sengegavl gjør soverommet innbydende. God søvn er viktig, og for en artist som jobber mye kveld er det ekstra viktig med en god seng å komme hjem til. Puter fra Kathrine Sørland i ulike farger frisker opp gråtonene og harmonerer i farge.

LUNE FARGER: Taket er malt i Signature sort. Veggene i alle rom er malt i Rustikk beige.

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon