Lystrup Nordsjö Idé & Design

Meny

Rustikke farger

Stue i rustikk stil med blå sofa og rustikk mellomrun på veggen

Paletten med rustikke farger er varm, med duse, vakre naturfarger som med hell kan kombineres fra rom til rom både hjemme og på hytta. Den matches fint med de nøytrale fargene.

Rustikke farger 

Rustikk stil karakteriseres av den varme, lune og hjemmekoselige atmosfæren. Den stilen er det mange som er ute etter og det er derfor den er så populær.

Rustikk mellombrun er en varm ravtone inspirert av vakker, anvendelig honning. Rustikk mellombrun kan virke beroligende, koselig eller oppkvikkende, alt etter hvilken farger du kombinerer med.

Den milde rosatonen i Rustikk Grårød gir alle rom et innbydende preg. Det er en svært allsidig farge, noe som innebærer at du kan bruke den i en rekke ulike fargekombinasjoner, med alt fra friske grønntoner som Rustikk Mørkgrønn til kjølige blåfarger som Rustikk gråblå, for å skape den stemningen som passer for deg.

Rustikk grårød
Rustikk mørkgrønn
Rustikk gråblå

Rustikk Mellom kan kombineres med jordfarger som Rustikk Orange eller Nøytral Beige for å skape en rikere fargepalett. Ved å bryte opp de varme og harmoniserende nyansene med en kontrast i blekkblått som tilfører du et innslag av eleganse i det koselige inntrykket. Du kan også kombinere fargen med lysere nyanser som Nøytral Varmgrå for å gi rommet en luftig, men likevel varm stemning.

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon