Lystrup Nordsjö Idé & Design

Meny

Klassiske gulv

Vil du fullføre den klassiske stilen i ditt hjem velger du blant våre klassiske gulv. Gulvet blir ikke byttet ut like ofte som mye annet interiør. Når en skal velge nytt gulv er det viktig å tenke på hva slags gulv en skal velge. Og at utseendet skal overleve flere sofaer og farger på veggen.

Blant klassiske gulv har trestavs eikeparkett med en halvblank overflate lenge vært det eneste valget for mange. – Nå er det matt som gjelder– helst helmatt. Trenden er at det skal se eksklusivt ut. Det skal være håndverk, det skal være ekte treverk – eller i hvert fall se ut som det, og det skal være brede plank, gjerne med fasede kanter.

Stadig flere vil ha tregulv lagt i tradisjonelle, klassiske mønstre – tilpasset moderne interiør. Flere og flere ønsker å ta inn de igjen de klassiske mønstrene, som hollandske ruter og fiskebein for å skape ett personlig interiør.  Når boligen skal prydes av tregulv lagt i mønster, er det særlig de store rommene som får æren.

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon