Lystrup Nordsjö Idé & Design

Meny

Klassiske farger

Grønn sofa med stol i en stue med sort farge på veggen og grønt teppe under bordet

Paletten med klassiske farger kan beskrives som sober, med spennende farger som er elegante og komplekse. 

Klassiske farger 

En kompleks farge er en sammensatt farge som ofte ikke lar seg beskrive med et ord, for eksempel blått. Fargen kan være blå med en touch av grønt, støvete, med dybde, og noen ganger lurer man kanskje på hvilken farge dette er. Klassisk stil har ingen alder eller spesiell lokasjon, det handler om hvem du er!

Fargene passer så vel til moderne byleiligheter som til hytte på fjellet. I denne paletten finner du også tre farger som er utviklet til møbelkolleksjon Signatur Collection by Halvor Bakke som du får eksklusivt hos Bohus. 

Våre favoritter i den Klassiske paletten er Signatur Sort, Klasssik Grønn, Klassisk Blågrå og Klassisk Grønngrå. Farger som er tidløse, elegante og kombineres med letthet den Nøytrale Fargepaletten.

Signatur sort
Klassisk grønn
Klassisk blågrå
Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon