Lystrup Nordsjö Idé & Design

Meny

Klassisk stil

Nordsjö Idé & Design inspirasjon finn din stil klassisk stil

Klassisk stil er sofistikert, kontinental, tidløs og oser gjerne av selvsikkerhet. Her vet eieren av hjemmet hva han eller hun vil ha. Stilen tiltaler både kvinner og menn.

I en klassisk stil er interiøret av høy kvalitet og er krydret med store innredningsdetaljer, som gjør at hjemmet føles spennende og detaljerikt uten nips.

Den klassiske fargepaletten kan beskrives som sober, med spennende farger som er elegante og komplekse. En kompleks farge er en sammensatt farge som ofte ikke lar seg beskrive med et ord, for eksempel blått. Fargen kan være blå med en touch av grønt, støvete, med dybde, og noen ganger lurer man kanskje på hvilken farge dette er. Klassisk stil har ingen alder eller spesiell lokasjon, det handler om hvem du er! Fargene passer så vel til moderne byleiligheter som til hytte på fjellet. I denne paletten finner du også tre farger som er utviklet til møbelkolleksjon Signatur Collection by Halvor Bakke som du får eksklusivt hos Bohus. 

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon