Lystrup Nordsjö Idé & Design

Meny

ungdomsrum

Ungdomsrom

Her er det ofte liv og røre! Det gjelder å være lydhør overfor tenåringen, og la han eller henne få styre en hel del selv. Vil barnet ditt ha svarte vegger og henge opp plakater som du ikke synes passer, bør du til en viss grad tillate det. Forsøk allikevel å finne et kompromiss og en løsning som du kan akseptere.

Skrivebordet skal helst plasseres i kraftposisjon, etter som ungdommer kan ha problemer med selvsikkerheten. Det betyr god oversikt over døren, støtte på sidene og for ryggen. Sengen skal stå med hovedenden med en vegg, og også derfra skal man kunne se døren. Diskuter gjerne med tenåringen din, og forsøk å finne sterke, positive symboler til rommet.

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon