Lystrup Nordsjö Idé & Design

Meny

blått vardagsrum växter

Pergo parkett vardagsrum vitt

Sosial stue

Det er hit vi inviterer våre gjester! Her har vi fester og koser oss med familien på kveldene. Kanskje har vi også stilt ut de vakreste og mest verdifulle tingene våre i stuen? Et problem som ofte kan oppstå i stuen er at man møblerer med utgangspunkt i TV´en. Det viktigste er å finne en balanse mellom energiene i rommet, og så bygge de opp med utgangspunkt i det sosiale livet. Et eksempel på noe som forsterker samværet er å sette opp fotografier av familien. Du skal unngå å plassere sofaer og andre møbler med ryggen mot døren. Det vil gi et ugjestmildt inntrykk. Sett gjerne møblene mot en vegg, og støtt opp sidene med sofabord, lamper og planter. Tenk også på at et rundt eller ovalt salongbord er vennligere enn et firkantet med spisse hjørner.

Behagelig og harmonisk

Kjøp heller bekvemme enn superdesignede møbler. For å oppmuntre samholdet skal du velge positive farger som gult og oransje. TV´en kan du gjerne gjemme i et skap eller i en bokhylle. Som vi har nevnt før bør du rense stuen din for ting for å skape god energi. Chi har vanskelig for å bevege seg hvis det er for mange gjenstander i et rom. Selg eller gi bort det du ikke vil ha lenger. Det føles faktisk godt å kunne glede en annen som trenger det mer enn du gjør.

Har du det høyt under taket? Det kan gjøre at rommet kjennes mindre tettpakket. For å løse opp litt på dette kan du sette en bord eller list tvers over veggen, det vil senke taket. Har du lav takhøyde, kan du heve det ved hjelp av oppadrettede lamper eller store planter som streber oppover.

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon