Lystrup Nordsjö Idé & Design

Meny

rosa kök vita luckor

Kjøkkenet er hjemmets hjerte

Velkommen til hjemmets hjerte! Akkurat nå er det populært med rustfritt, svart/hvitt og rene flater, men glem ikke at et kjøkken også skal kjennes velkomment og hjemmekoselig. Hvis du lever et intensivt liv, skal du begynne med å fjerne alle klokker fra kjøkkenet. Når vi spiser og er sammen med våre nære og kjære, er det akkurat det vi skal fokusere på ? ikke noe annet!

Omgi deg med ting du trives med på kjøkkenet. Har du en trist utsikt gjennom kjøkkenvinduet, kan du gjøre det fint i selve vinduskarmen i stedet. Krydder, lamper, vakre ting og minner kan lette opp. Alt som har med naturen å gjøre stimulerer matlagingen.

Stimuler lyst og glede

Musikk åpner for glede og positiv energi. Lytt derfor gjerne til musikk når du lager mat. Rydd opp på kjøkkenet etter matlagingen. Benytt riktig belysning, varm og koselig. Unngå lysrør og kaldt blått lys, på samme måte som dårlig ventilasjon. I feng shui er det viktig hvor plasseringen av komfyren i kjøkkenet er. Den som lager mat skal se og ha kontroll over kjøkkenet. Det sies også at et rundt eller ovalt spisebord er bedre for kommunikasjonen enn et firkantet. Akkurat som i alle andre rom skal du rense kjøkkenet for alt unødvendig. Kokebøker, kjøkkenredskaper og porselen som ikke brukes skal tas vekk. Et kaotisk kjøkken kan skape konflikter og trøtthet.

Pergo parkettgolv vitt kök

Forbo novilon scandinavia kök mint

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon