Lystrup Nordsjö Idé & Design

Meny

barnrum mörkt

Barnerom ut i fra barnets behov

Ta utgangspunkt i barnas behov og ønsker! Det er jo tross alt de som skal trives i rommet. Tenk på hvilken personlighet barnet ditt har, og la det gjerne selv være med og diskutere løsninger. Et aktivt barn vil kanskje ha et spennende og fantasieggende rom, mens et urolig barn trenger et rolig og fredelig miljø å komme hjem til. Lær barna til å være med å vaske og rydde i lekene. De kan gjerne få tenke i gjennom om de vil gi gamle leker til et mindre barn. Oppbevaring er naturligvis viktig i et barnerom. Gi derfor barnet ditt mange bokser og esker det kan putte ulike leker og gjenstander i.

Farger og møbler

Barn oppfatter ofte farger mer intensivt enn hva vi voksne gjør. Derfor kan det være lurt å tenke seg godt om før du bruker alt for skarpe farger i et barnerom. Barn må like fargen, og et hyperaktivt barn bør ikke omgås skrikende knallfarger. Velg gjerne møbler som har runde former og myke linjer. Speil bør bare henges opp hvis barnet selv ønsker det, og da må det ikke henge slik at det speiler senger. Heng gjerne opp positive bilder, f.eks. foto av barnet der han eller hun gjør fine ting eller lykkes med noe. Ikke heng opp noe som kan virke skremmende eller negativt for barnet.

barnrum gul vägg

InTrade kompis 2 fotbollsspelare turkos lådor

pojkrum pepsi cola

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon