Lystrup Nordsjö Idé & Design

Meny

beige badrum

Vakkert baderom

Renselse for kroppen – men også for sjelen. Vann har en legende effekt, og vi kan også rense sinnet vårt når vi tar et bad eller en dusj. Baderommet skal være vakkert og enkelt og føles rent. Belysning må også være behagelig. Du skal ikke føle at du er utsatt for et hardt, kaldt lys når du trer inn i badet. La heller ikke en masse skittentøy, våte håndklær eller tomme toalettrullkjerner ligge fremme. Rens bort alt som synes rotete og unødvendig, til og med i skap og skuffer. Sats på fine håndklær og gi plass for ny, sterk energi.

ljust badrum kakel Golvabia

Balanser elementene

I et baderom finnes det vann, og det kan være fint å balansere det med elementet tre. Fyll derfor gjerne badet med blomster og planter. På badet representerer avløpet vårt indre renselsessystem. Avløpet tar med seg chi ut av rommet. For å unngå det skal man stenge toalettlokket, sette i proppen til badekaret og stenge døren til badrommet. Speil på badet må sitte i rett høyde slik at hele hodet kommer med. Bruk klare og rene farger på badet – det skal oppleves friskt!

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon