Lystrup Nordsjö Idé & Design

Meny

ljus på gul vägg

Dette forsterker chi

Enkelt kan man si at hvis du liker noe, ja da er det chi-forsterkende. Her får du forslag til det som kan forsterke, aktivere og stabilisere den gode energien.

Lys

Lys er noe av det mest energigivende som finnes! Det viktigste lyset er dagslys og sollys. Når vi ikke kan få nok av disse to, kan lamper, peis og stearinslys være en god hjelp. Tenk på om du har mørke plasser hjemme. Få opp energien på disse stedene ved hjelp av lys og belysning.

Alt som lever gir chi

Det vanligste er å bruke planter. Blomster og planter kan minske stress, og planter renser også luften inne. Tørkede blomster skal du bruke med forsiktighet, men hvis de har en symbolsk verdi for deg er de bra for deg. Steiner, skjell og andre gjenstander fra naturen er også chi-forsterkende. Det er viktig å få naturen inn i hjemmet. Dyr kan også være en stor glede- og energikilde for oss mennesker.

blad grönt

Det som beveger seg eller lager lyd

Det lokker chi inn i et spesielt område. Et vindspill er et klassisk eksmpel, uroer et annet. Men det er viktigt at du selv liker lyden og utseendet på det du henger opp. Du skal også ta bort forstyrrende lyder i hjemmet ditt. Brusende radiatorer, vifter eller bråkete kjøleskap kan gjøre deg stresset. Steng derfor av elektriske apparater når du ikke bruker dem. Du kan olje og vedlikeholde det som lager ulydene.

vindspel

Speil

Gir balanse og harmoni. Feilplasserte speil kan derimot skape dårlig energi. Speil får chi til å sirkulere, men de kan også forstørre flater og forsterke lysinnslippet. Jo større speil, desto større effekt! Derfor bør man heller ikke ha mer enn et speil i hvert rom. Du skal ikke sette et speil mot en dør eller et vindu, eller mot et annet speil. Da kastes kraften frem og tilbake. Hvis du ikke kan se døren fra det stedet du befinner deg ofte, kan du montere opp et speil så du får kontroll over døren.

Det er også viktig å sette speilet i riktig høyde. Du skal kunne se så mye som mulig av kroppen i det. Tenk derfor på hvem som bruker speilet mest, og plasser det deretter. Sprukne og ødelagte speil kan gjøre deg forvridd, og det er ikke bra for ditt velbefinnende.

spegel i lila badrum

kristaller

Krystaller

De brukes ofte for å forsterke og sirkulere chi. Helst skal krystallen være en rund, fasettslipt ball. Den skal henges der du vil løfte energien, for eksempel i et mørkt rom, i en gang, et vindu, der du vil slippe inn ekstra mye energi eller i den nederste delen av en trapp.

vatten droppar

Vann

Gir hjemmet liv. Har du mulighet kan du sette opp en fontene inne eller ute. Det er også en god idé å ha plakater og bilder på veggen som viser vann i bevegelse.

kors turkos vägg kuddar

Symboler

Symboler som bekrefter livet gir hjemmet ditt positiv kraft. Eksempel på slike symboler kan være kors, figurer, nøkler og mye mer. Når du velger symboler, skal du tenke på at de skal bety noe for deg. Det er bare du selv som vet hvilke symboler som forsterker akkurat deg.

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon