Lystrup Nordsjö Idé & Design

Meny

Farger som skaper liv

Farger som skaper liv hjemme. Med de fremtredende rød- og rosanyansene i den ekspressive fargepaletten setter du et personlig, kreativt preg.

Årets farge 2021 Brave Ground er en varm, naturlig farge som lar andre fargenyanser skinne. Den er styrkende, balanserende og fungerer utmerket med våre ekspressive farger – en av de brukervennlige palettene vi har laget for at du kan forvandle veggene.

Bland iøynefallende og frisk rosa og rødt, og kombiner med subtile fargenyanser i samme fargeskala. Farger i den ekspressive fargepaletten passer utmerket for å skape liv og vitalitet i hjemmet. Denne paletten gir energi og overrasker, med sterke farger som kompletteres av jordlige fargenyanser.

Enten du velger å male en fondvegg eller eksperimentere med en av våre enkle maleteknikker, så hjelper disse uttrykksfulle fargene deg å skape et personlig preg og et imponerende, moderne utseende som vil fungere med alle typer interiør.

Her er fire enkle og inspirerende ideer for bruk av årets Nordsjö-farge, Brave Ground med disse ekspressive fargene:

1. Lag grafikk på soveromsveggen

Få et modig preg på soveromsveggene ved å blande pastellrosa og subtile fargenyanser av Brave Ground med geometriske sirkler i dristige røde nyanser. Det er en ideell måte å få deg til å føle deg positiv på om morgenen.

Hvilke farger – fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Rose pergola A5.33.39
Nordsjö Tea dance B8.38.44

2. Forvandle stuen din med tofarget vegg

Mal en halvvegg i subtilt rosa sammen med årets Nordsjö-farge, Brave Ground, for å få et individuelt utseende i stuen. Bruk maling som fungerer på vanlige gipsvegger eller panelvegger – alt etter hvilken ovreflate du skal male. Skal du male panelvegger av tre kan du benytte Ambiance SuperFinish i helmatt eller halvblank eller Original helmatt, silkematt eller halvblank. Skal du male gipsvegg benytter du vakre Ambiance Xtramatt, Perform+ Easy2Clean, Ambiance Silkematt eller Original Helmatt, Matt, Silkematt eller Halvblank. Tilfør masse energi med tilbehør i dristig rosa og rødt.

Hvilke farger – fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
​Nordsjö African glow C0.10.60

3. Mal buer på kjøkkenet

Maling av en enkel bue med noen nyanser mørkere enn veggen er en effektiv måte å fremheve fokuspunkter på i et rom, f.eks. døråpninger. Finn ut hvordan du mestrer denne maleteknikken ved å se vår video Slik maler du en bue 

Gi de indre døråpningene en dristig kontrastfarge – for eksempel den lyserøde som vises her – og lag en tofarget vegg med Brave Ground og en lysere nyanse for et kreativt og fargerikt kjøkken.

Hvilke farger – fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
​Nordsjö African glow C0.10.60
Nordsjö Burning sky AN.02.77
Nordsjö Tibet tan D5.10.65
Nordsjö Tea dance B8.38.44

4. Bli kreativ og mal en kontorplass

Bruk av ekspressive farger handler om å tenke annerledes. Her ble skinnende rosa brukt mot årets Nordsjo-farge 2021 for å definere et morsomt og funksjonelt arbeidsområde i et åpent rom. Tilbehør i lyse fargenyanser gir et helhetlig inntrykk.

Hvilke farger – fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Rose pergola A5.33.39

Utvalgte farger

BRAVE
GROUND

ROSA
PERGOLA

TEA
DANCE

BURNING
SKY

TIBET
TAN

AFRICAN
GLOW

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon